Theorie cursus Amsterdam

Theorie cursus gezocht in Amsterdam? Kies voor de persoonlijke aandacht van onze privécursus. Waarmee je zeker weet dat je perfect bent voorbereid. Dankzij de 1-op-1 begeleiding voor gekwalificeerde rij-instructeurs, die begrijpen wat jij belangrijk vindt om zeker te weten dat je zal slagen voor het theorie-examen bij het CBR.
We passen ons programma aan op jouw tempo. Met extra aandacht voor de onderdelen waar je meer moeite mee hebt en door je precies uit te leggen hoe het CBR je daar naar zal vragen. Eén op één en daardoor met alle aandacht, die je niet hoeft te delen met eventuele andere kandidaten van een theoriecursus.

Inschrijven

Privé theorieles

Je krijgt privé theorieles in Amsterdam, als alternatief voor een cursus die je met andere kandidaten deelt. In plaats daarvan hebben we alle aandacht voor jou. Om te oefenen met oude examens en om je de vragen te laten zien als het CBR je die zal stellen. Waardoor je niet voor verrassingen komt te staan en je precies weet wat je kunt verwachten.

  • 1-op-1 begeleiding met alle aandacht
  • Les van gekwalificeerde rij-instructeurs
  • Binnen 10 dagen examen doen

Tip: snel jouw CBR-examen aanvragen? We kunnen dit al binnen 10 dagen voor je doen. Veel sneller dan de 2 tot 3 maanden die het kan duren als je zelf een aanvraag doet bij het CBR. Wij zorgen ervoor dat je snel door kunt met de rest van je rijopleiding.

1-op-1 begeleiding

Wil je de beste begeleiding tijdens een theoriecursusin Amsterdam? Met onze 1-op-1 begeleiding passen we ons aan jouw tempo aan. Gewoon bij je thuis of op een oefenlocatie in de buurt. Waar vandaan we zelfs het vervoer naar de examenlocatie kunnen regelen. Bijvoorbeeld als je jouw scootertheorie  in 1 dag wilt halen. Of als het je gaat om je motor- of autotheorie, waarmee we je goed kunnen helpen.

Theorie cursus Amsterdam

Kies je liever niet voor zomaar een theorie cursus in Amsterdam? We zorgen er met onze privé cursus voor dat jij echt de beste voorbereiding treft. Met aandacht voor alle stof die je lastig vindt en door daar net zo lang mee te oefenen tot je het onder de knie hebt. Voor de ideale voorbereiding, waarmee je zeker weet dat je de beste kans maakt om het theorie-examen bij het CBR in Amsterdam te halen.

Vol vertrouwen voorbereiden op jouw theorie-examen? Stel je vragen of meld je aan voor jouw privé theoriecursus. Bel ons op telefoonnummer 06 486 57 970, stuur een e-mail naar info@privetheorieles.nl of gebruik het online contactformulier We horen graag van je!

Online aanmelden

Enthousiast over onze privéles auto theorie? Wij zorgen ervoor dat je jouw CBR-examen kunt halen. Ook als je al eerder bent gezakt of als je twijfels hebt bij iedere toets en ieder examen dat je moet afleggen. Met onze begeleiding weet je zeker dat je perfect bent voorbereid.

Vol vertrouwen voorbereiden op jouw theorie-examen? Stel je vragen of meld je aan voor jouw privé theoriecursus. Bel ons op telefoonnummer 06 486 57 970, stuur een e-mail naar info@privetheorieles.nl of gebruik het online contactformulier  We horen graag van je!