Theorie in 1 dag in Alkmaar

Jouw theorie in 1 dag in Alkmaar halen? Onze privé cursus is dan de beste keuze. Om je voor te bereiden op het theorie-examen bij het CBR. Voor de auto, motor of scooter, door gekwalificeerde rij-instructeurs die graag uitgebreid de tijd voor je nemen. Bij je thuis of op een oefenlocatie in de buurt, waardoor jij bepaalt waar je gebruik wilt maken van onze privé theoriecursus.

En wil je je voorbereiden op de auto theorie door in het weekend een cursus te boeken? We zijn ook ’s avonds en op de weekenddagen beschikbaar, waardoor we je daarmee uitstekend kunnen helpen. Als je het theorie-examen in 1 dag wilt halen of als je daar juist meerdere dagdelen over wilt doen.

Inschrijven

Privé theorieles

Zoek je naar privé theorieles  in Alkmaar of omgeving? Wij zorgen er met een privé cursus voor dat je de beste voorbereiding treft. Met oefenexamens en met vragen zoals ook het CBR die aan je zal stellen. Zodat je alvast weet wat je kunt verwachten en je niet voor verrassingen komt te staan.

• 1-op-1 begeleiding met alle aandacht
• Les van gekwalificeerde rij-instructeurs
• Binnen 10 dagen examen doen

Het theorie-examen bij het CBR in Alkmaar kunnen we bovendien al snel voor je reserveren. Dat lukt al binnen 10 dagen, dus een stuk sneller dan de 2 tot 3 maanden die het kan duren als je dit zelf doet. Zodat je daarna vlot door kunt met de rest van je rijopleiding.

Doordeweeks en in het weekend

Jouw auto theorie oefenen in het weekend? Onze privéles voor autotheorie in Alkmaar  is dan waarschijnlijk de beste keuze. Net als de privé cursus om jouw scooter theorie in 1 dag te halen en natuurlijk ook als het je gaat om de motortheorie.

Hoe je onze theoriecursus ook wilt gebruiken, wij zorgen er met de 1-op-1 aandacht voor dat je kunt oefenen zo lang je wilt.

Theorie in 1 dag in Alkmaar

Jouw theorie in 1 dag halen in Alkmaar of daar op je eigen tempo juist net wat langer over doen? Wij passen het programma aan jouw wensen aan. Tijdens een privécursus, waarbij jij de enige bent die centraal staat. Om je goed voor te bereiden op wat je kunt verwachten, zodat je zeker weet dat je het theorie-examen in Alkmaar goed zal maken.

Vol vertrouwen voorbereiden op jouw theorie-examen? Stel je vragen of meld je aan voor jouw privé theoriecursus. Bel ons op telefoonnummer 06 486 57 970, stuur een e-mail naar info@privetheorieles.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

Online aanmelden

Enthousiast over onze privéles auto theorie? Wij zorgen ervoor dat je jouw CBR-examen kunt halen. Ook als je al eerder bent gezakt of als je twijfels hebt bij iedere toets en ieder examen dat je moet afleggen. Met onze begeleiding weet je zeker dat je perfect bent voorbereid.

Vol vertrouwen voorbereiden op jouw theorie-examen? Stel je vragen of meld je aan voor jouw privé theoriecursus. Bel ons op telefoonnummer 06 486 57 970, stuur een e-mail naar info@privetheorieles.nl of gebruik het online contactformulier  We horen graag van je!