Theorie cursus Rotterdam

Jouw theorie examen in 1 dag halen in Rotterdam? Of in plaats van een dagcursus liever gebruik maken van meerdere dagdelen? We stemmen de privé cursus helemaal af op jouw theorie. Om je theorie voor de auto, motor of scooter te halen. Op de manier die jij prettig vindt, met mogelijkheden voor ’s avonds en ook in het weekend.
Wil je in 1 dag je theorie in Rotterdam halen of zou je daar juist liever wat langer over willen doen? Geen probleem, we kunnen je er in de beide gevallen goed mee helpen. Met vragen zoals het CBR je die ook zal vragen en met de proefexamens die laten zien wat je kunt verwachten. En door extra stil te staan bij de onderdelen die je lastig vindt, om je perfect voor te bereiden.

Inschrijven

Privé theorieles

Tijdens onze privé theorieles krijg je alle aandacht die je nodig hebt. Met 1-op-1 begeleiding door gekwalificeerde rij-instructeurs. Die weten wat er belangrijk is en die begrijpen hoe jij je goed kunt voorbereiden. Met aandacht voor alles wat je lastig vindt en door het je op een begrijpelijke manier uit te leggen.

  • 1-op-1 begeleiding met alle aandacht
  • Les van gekwalificeerde rij-instructeurs
  • Binnen 10 dagen examen doen

Wij zorgen ervoor dat je goed bent voorbereid op het theorie-examen in Rotterdam. In 1 dag of in meerdere dagdelen. Om in je eigen tempo te leren en te oefenen met de examens die je laten zien hoe de vragen gesteld worden.

Bespaar tijd, moeite en geld

Wil je tijd, moeite en geld besparen? Dan is onze privé theoriecursus de beste keuze. Als je zoekt naar een alternatief voor een dagcursus. Om geen rekening te hoeven houden met de andere kandidaten. En er in plaats daarvan zelf voor te zorgen dat je de begeleiding krijgt die je nodig hebt.

Theorie cursus Rotterdam

Vol vertrouwen voorbereiden op jouw theorie-examen? Stel je vragen of meld je aan voor jouw privé theoriecursus. Bel ons op telefoonnummer 06 486 57 970, stuur een e-mail naar info@privetheorieles.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

Online aanmelden

Enthousiast over onze privéles auto theorie? Wij zorgen ervoor dat je jouw CBR-examen kunt halen. Ook als je al eerder bent gezakt of als je twijfels hebt bij iedere toets en ieder examen dat je moet afleggen. Met onze begeleiding weet je zeker dat je perfect bent voorbereid.

Vol vertrouwen voorbereiden op jouw theorie-examen? Stel je vragen of meld je aan voor jouw privé theoriecursus. Bel ons op telefoonnummer 06 486 57 970, stuur een e-mail naar info@privetheorieles.nl of gebruik het online contactformulier  We horen graag van je!