Theorie in 1 dag in Utrecht

Theorie cursus in Utrecht boeken? Kies voor onze privécursus, om je daar in jouw eigen tempo goed op voor te bereiden. Met aandacht voor alles wat je lastig vindt en zonder je af te laten leiden door de andere kandidaten.
Dus wil je jouw theorie halen in Utrecht? We helpen je met het theorie-examen voor de auto, motor of scooter. Met persoonlijke 1-op-1 begeleiding, zodat je aan aandacht in ieder geval niets tekort zal komen. Ook ’s avonds en in het weekend en zelfs met vervoer naar de examenlocatie, om je nergens zorgen over te hoeven maken.

Inschrijven

Privé theorieles

Benieuwd hoe onze privé theorieles  in Utrecht precies in z’n werk gaat? We stemmen de auto theorie cursus in Utrecht volledig af op wat voor jou belangrijk is. Door je uit te leggen over de stof die je lastig vindt. En door te oefenen met vragen zoals je die ook bij het CBR zal krijgen.

• 1-op-1 begeleiding met alle aandacht
• Les van gekwalificeerde rij-instructeurs
• Binnen 10 dagen examen doen

Hoe je je ook wilt voorbereiden op de auto theorie in Utrecht, wij zorgen er met de privé cursus voor dat je vol vertrouwen naar het CBR kunt gaan. En bovendien kan dat al binnen 10 dagen. Omdat we snel en op korte termijn een examen voor je kunnen reserveren. Sneller dan de 2 tot 3 maanden die je vaak moet wachten als je dat zelf probeert.

Doordeweeks en in het weekend

Natuurlijk kun je doordeweeks op ieder moment gebruik maken van onze privé les voor jouw auto theorie . En heb je vooral ’s avonds en in het weekend tijd om je daarop voor te bereiden? Kies in plaats van een dagcursus voor de momenten buiten de werkdagen om.

Wij zijn volledig flexibel, zowel voor jouw auto theorie in Utrecht als wanneer je jouw scooter theorie of motor theorie wilt halen. Altijd met een privé cursus die we helemaal afstemmen op wat er voor jou belangrijk is.

Theorie in 1 dag in Utrecht

Zeker weten dat je jouw theorie-examen bij het CBR zal halen? We helpen je met een theorie cursus in Utrecht die we helemaal op je afstemmen. Privé en met 1-op-1 begeleiding, waardoor het daar niet aan zal liggen. Als je jouw theorie wilt halen, door je goed voor te bereiden op wat je kunt verwachten.

Vol vertrouwen voorbereiden op jouw theorie-examen? Stel je vragen of meld je aan voor jouw privé theoriecursus. Bel ons op telefoonnummer 06 486 57 970, stuur een e-mail naar info@privetheorieles.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

Online aanmelden

Enthousiast over onze privéles auto theorie? Wij zorgen ervoor dat je jouw CBR-examen kunt halen. Ook als je al eerder bent gezakt of als je twijfels hebt bij iedere toets en ieder examen dat je moet afleggen. Met onze begeleiding weet je zeker dat je perfect bent voorbereid.

Vol vertrouwen voorbereiden op jouw theorie-examen? Stel je vragen of meld je aan voor jouw privé theoriecursus. Bel ons op telefoonnummer 06 486 57 970, stuur een e-mail naar info@privetheorieles.nl of gebruik het online contactformulier  We horen graag van je!