Theorie cursus Leiden

Theorie cursus in Leiden gezocht? Kies voor onze privé cursus en bereid je perfect voor op het theorie-examen bij het CBR. Voor de auto, motor of scooter, dankzij onze intensieve begeleiding om je in jouw tempo alles te leren wat je moet weten.

Wil je jouw auto theorie in Leiden halen en zeker weten dat je daarbij alle aandacht krijgt? Dan is onze privé theorieles de beste keuze. Dankzij 1-op-1 aandacht en door les van gekwalificeerde rij-instructeurs. Om jouw theorie in Leiden te halen, tijdens een cursus die we helemaal afstemmen op wat jij graag wilt leren.

 

Inschrijven

Privé theorieles

Privé theorieles in Leiden gezocht? We begeleiden je persoonlijk en kunnen je zelfs helpen met het vervoer naar de CBR-examen. Op die manier zijn we jouw specialist om je auto-, motor- of scootertheorie bij het CBR te halen.

  • 1-op-1 begeleiding met alle aandacht
  • Les van gekwalificeerde rij-instructeurs
  • Binnen 10 dagen examen doen

Bespaar tijd, moeite en geld

Liever niet te veel tijd, moeite en geld steken in jouw auto theorie? Met onze privé les  leer je op de beste manier. Helemaal in jouw tempo en met extra aandacht voor de gebieden die jij lastig vindt.

Dus wil jij je theorie in 1 dag halen in Leiden of zoek je specifiek naar de beste scooter theorie  Met onze privélessen bereiden we je daar perfect op voor. Zodat je vol vertrouwen het CBR-examen kunt maken.

Tip: snel examen doen, zodat je door kunt met de rest van je rijopleiding? We kunnen jouw theorie-examen al binnen 10 dagen voor je aanvragen. Veel sneller dan de 2 tot 3 maanden die het soms duurt als je dit zelf doet.

Theorie cursus Leiden

Op zoek naar een privé theorie cursus in Leiden? We helpen je met 1-op-1 aandacht en begeleiding. Om langer stil te staan bij alles dat je lastig vindt. En je goed voor te bereiden, met alle stof, handige ezelsbruggetjes en aan de hand van de vragen zoals het CBR die aan je zal stellen.

Vol vertrouwen voorbereiden op jouw theorie-examen? Stel je vragen of meld je aan voor jouw privé theoriecursus. Bel ons op telefoonnummer 06 486 57 970, stuur een e-mail naar info@privetheorieles.nl of gebruik het online contactformulier We horen graag van je!

Online aanmelden

Enthousiast over onze privéles? Wij zorgen ervoor dat je jouw CBR-examen kunt halen. Ook als je al eerder bent gezakt of als je twijfels hebt bij iedere toets en ieder examen dat je moet afleggen. Met onze begeleiding weet je zeker dat je perfect bent voorbereid.

Vol vertrouwen voorbereiden op jouw theorie-examen? Stel je vragen of meld je aan voor jouw privé theoriecursus. Bel ons op telefoonnummer 06 486 57 970, stuur een e-mail naar info@privetheorieles.nl of gebruik het online contactformulier  We horen graag van je!