Privéles scooter theorie

Privéles voor jouw scooter theorie? De beste manier om je met een theoriecursus voor te bereiden op het theorie-examen bij het CBR. Gewoon bij jou in de buurt, met een privé cursus die we zelfs bi je thuis of op een locatie heel dichtbij komen geven. Op jouw tempo en met 1-op-1 aandacht door onze gekwalificeerde rij-instructeurs.

We behandelen de theorie die je lastig vindt en staan stil bij de onderdelen waar je nog een keer extra naar wilt kijken. Daarnaast oefenen we met de vragen die het CBR je zal stellen, waardoor je daarop alvast goed bent voorbereid. Zodat je tijdens het CBR theorie-examen voor de scooter niet voor verrassingen komt te staan. 
Inschrijven

Wat is privéles voor de scooter?

Op zoek naar privéles? Wij geven je de beste theoriecursus, zonder dat je rekening hoeft te houden met de andere kandidaten die aanwezig zijn. In plaats daarvan zijn we er alleen voor jou. Zodat jij je vragen kunt stellen als je die hebt. En we oefenen in het tempo dat jij goed bij kunt houden. Je kunt je scooter theorie ook halen bij onze theorieschool Bromo in Rotterdam en Utrecht. Kijk op www.bromo.nl Dankzij de 1-op-1 begeleiding weet je zeker dat we de privéles voor de scooter theorie helemaal op jou kunnen afstemmen. Met aandacht voor wat je lastig vindt en door nog een keer extra te oefenen als dat nodig is.

Betaalbaar

Je kunt de privé scooter theorie lessen volgen zolang jij dat nodig vindt. Heb je aan 2 uur voldoende om het CBR-theorie-examen te gaan doen? We kunnen je ook van dienst zijn met pakketten voor 6 uur of voor 12 uur, standaard vanaf €40 per uur.

Persoonlijke aandacht

Handig als je zeker wilt weten dat je de eerste keer de grootste kans maakt om te slagen. Of als je onverhoopt al een keer gezakt bent en het nu beter aan wilt pakken. Wat jouw reden ook is, wij zorgen er met de privé theoriecursus voor de scooter voor dat je de perfecte voorbereiding hebt om het theorie-examen bij het CBR te halen.

Online aanmelden

Enthousiast over onze privéles auto theorie? Wij zorgen ervoor dat je jouw CBR-examen kunt halen. Ook als je al eerder bent gezakt of als je twijfels hebt bij iedere toets en ieder examen dat je moet afleggen. Met onze begeleiding weet je zeker dat je perfect bent voorbereid.

Vol vertrouwen voorbereiden op jouw theorie-examen? Stel je vragen of meld je aan voor jouw privé theoriecursus. Bel ons op telefoonnummer 06 486 57 970, stuur een e-mail naar info@privetheorieles.nl of gebruik het online contactformulier  We horen graag van je!