Privéles auto theorie

Privéles auto theorie boeken? De beste manier om je voor te bereiden op het CBR-examen. Als je al eens bent gezakt of als je weet dat je normaal gesproken niet zo goed bent in toetsen en examens.

Wij helpen je met de privé theorieles alles goed onder de knie te krijgen. Zodat je met vertrouwen naar de CBR-locatie kunt, om daar het examen af te leggen. Meteen aansluitend aan de laatste privéles of met wat meer tijd ertussen. Jij bepaalt, net als tijdens de privéles auto theorie die we je aanbieden.
Inschrijven

Wat is privéles auto theorie?

Benieuwd wat onze privéles auto theorie precies inhoudt? Wij zorgen ervoor dat jij in jouw eigen tempo aan de slag kunt met de autotheorie. We passen ons lesprogramma aan op de manier waarop jij het best leert. Aan de hand van voorbeelden en met handige ezelsbruggetjes, of door af en toe nog eens terug te gaan naar wat we eerder hebben behandeld. Op die manier stemmen we de lessen dankzij 1-op-1 begeleiding helemaal op jou af. Voor privéles auto theorie, natuurlijk gewoon bij jou in de buurt. Bij je thuis of op een locatie in de omgeving, waardoor je daar niet eerst ver voor hoeft te reizen.

Betaalbaar

We kunnen je gedurende 2 uur begeleiden om het belangrijkste te leren, je kunt een pakket afnemen voor 6 uur of bijvoorbeeld 12 uur privéles boeken. Op die manier kunnen we je al vanaf €40 per uur goed van dienst zijn, waarmee je waarschijnlijk niet eens duurder uit bent dan met een theoriecursus.

Persoonlijke aandacht

Wij zorgen er met onze persoonlijke aandacht voor dat we je precies leren wat er nodig is. Aan de hand van een handige samenvatting en met slimme ezelsbruggetjes. Door je uit te leggen hoe het CBR-examen zal zijn en welke vragen je kunt verwachten. Dat is iets dat onze gekwalificeerde rij-instructeurs goed weten, zodat ze je daarop uitstekend kunnen voorbereiden.

Gegarandeerd geslaagd

Jij wilt natuurlijk zeker slagen. Het is iets dat een reguliere theoriecursus je niet zomaar kan beloven, maar wij wel.

en zorgen voor alle informatie die je nodig hebt. Inclusief kennis over gevaarherkenning, de verkeersregels en het belangrijke verkeersinzicht. Met ezelsbruggetjes en door je uit te leggen hoe het CBR je er naar zal vragen. Zodat je perfect bent voorbereid en er eigenlijk niets mis kan gaan.

En lukt het toch niet om je theorie-examen bij het CBR in één keer te halen? Geen zorgen, dan kun je gewoon opnieuw gebruik maken van de privéles auto theorie. Zodat je opnieuw examen kunt doen, om het die keer wel te halen en toch succes te boeken.

Online aanmelden

Enthousiast over onze privéles auto theorie? Wij zorgen ervoor dat je jouw CBR-examen kunt halen. Ook als je al eerder bent gezakt of als je twijfels hebt bij iedere toets en ieder examen dat je moet afleggen. Met onze begeleiding weet je zeker dat je perfect bent voorbereid.

Vol vertrouwen voorbereiden op jouw theorie-examen? Stel je vragen of meld je aan voor jouw privé theoriecursus. Bel ons op telefoonnummer 06 486 57 970, stuur een e-mail naar info@privetheorieles.nl of gebruik het online contactformulier  We horen graag van je!